Fordeler

Fordeler med geoteknisk skum

Når tiden er inne for å finne den riktige geotekniske skumløsningen, har vi alternativer som passer til en rekke spesifikke scenarier, enten det er for heving av betonggulv og stabilisering, fugetetting, grøftebrytere eller noen andre av våre geotekniske bruksområder. Faktisk er listen over fordelene med våre løsninger lengre enn listen over våre løsninger:

1. Enkel bruk

Siden skummet vårt herdes i løpet av minutter — mesteparten av løsninger viser 90% full trykkstyrke etter 15 minutter — kan store overflatearealer løftes og åpnes på nytt under påføring. Dette muliggjør rask bygging og minimalt avfall.

2. Lavere driftskostnader

Enkel påføring bidrar til redusert arbeidstid, som gjør faktumet at mange av våre geotekniske skumløsninger kan brukes av et mannskap på to personer. Disse faktorene betyr færre betalte arbeidstimer, og lavere samlede arbeidskostnader.

TT8.jpg

3. Brennfri behandling

Våre geotekniske skumløsninger er utviklet for å bli bygget opp med stor løftetykkelse uten brenning eller skumsplitting. Under påføring har våre systemer lav eksoterm varmeoverføring, noe som eliminerer ytterligere spraypasseringer og sikrer rask bygging.

TT2-copy.jpg

4. Fuktighetsbestandig og motstandsdyktig

Selv om våre løsninger injiseres i våte områder, opprettholder de sine fysiske egenskaper under reaksjon og ekspansjon. I tillegg er det geotekniske skummet takket være sin høye tetthet og lukkede celler motstandsdyktig mot vanninntrengning.

Picture1-copy.jpg

5. Enestående vedheft mellom lag

På grunn av høy strukturell trykkfasthet, som gir sterk vedheft mellom lagene, sikrer våre løsninger en sterk monolittisk barriere, som er langt bedre enn sandsekker. Våre geotekniske skumsystemer beveger og legger seg ikke i etterkant, noe som betyr at erosjonsproblemer på lang sikt blir redusert.

6. Ekstremt konform

Under injeksjonsprosessen strømmer geoteknisk skum fritt inn i sprekker og hulrom, og utvider seg til slutt til sin endelige tetthet på stedet – som normalt er større enn den frie tettheten. Fri tetthet bestemmes uten noen belastninger eller begrensninger på det geotekniske skummet.

TT10.jpg

7. Miljøansvarlig

Våre løsninger er laget av et miljøansvarlig esemiddel, som ikke bryter ned ozon, og byr rå et problemfritt alternativ, som kan vare livet ut – og det gjør ingen ekstra bruk av naturressursene våre.

TerraTest.jpg

8. Produsentstøtte

Vi har utviklet skumløsninger for industrielle, kommersielle og geotekniske bruksområder siden 1964. Som bransjeeksperter er vi fokusert på å tilby fullstendig feltservice og støtte når det gjelder utstyr, opplæring og reservedeler.

IMG8808.jpg