Bli med i Team Terrathane

Våre løsninger passer for både store og små geotekniske oppgaver

Hvis du ønsker å samarbeide med lederen innen geotekniske skumløsninger, har du kommet til rett sted. Fra større prosjekter som heving av betonggulv, grøftebrytere for rørledninger og gruvegjenvinning til mindre som impregnering av kjeller, grunnreparasjoner og jekking, systemene våre er utformet for å passe alle geotekniske ingeniørbehov.

IMG8844.jpg

Gjør det du trenger med verdens første valg av sprayskum

Vi har vært sprayskumeksperter i over fire tiår. Gjennom våre 40 år har vi viet oss til å tilby perfekte sprayskumløsninger – og ikke bare for geotekniske bruksområder. Vi tilbyr spesialsprayskum også for isolasjon, taktekking, forbrukerprodukter og spesialprosjekter. Det å velge Team Terrathane™ betyr at du ikke bare har tilgang til vår toppklasses geotekniske skumløsning - Terrathane™, men også at du står med et av de mest pålitelige navnene i sprøyteskumindustrien og får hjelp av urokkelig teknisk støtte.

Oppdag den mest pålitelige geotekniske polymerløsningen

TerraThane™ er en av de mest anerkjente og pålitelige geotekniske polymerproduktserier på markedet i dag. Fra våre første produktutgivelser som dateres tilbake til 1990-tallet til dagens nåværende produktlinje, har hvert system blitt formulert i henhold til de høyeste kvalitetsstandardene i bransjen. Vår forståelse av stadig skiftende geotekniske bruksmuligheter og -områder sikrer at det blir valgt riktige produkter for dit prosjekt.