Geotekniske entreprenører

En partner du kan stole på

Når du samarbeider med oss, samarbeider du med et selskap som har levert sprayskumløsninger i over 40 år. En grunn til at vi har lykkes så lenge, er fordi vi driver samarbeid kun med beste entreprenører.

Våre entreprenørrelasjoner er avgjørende for vår suksess, og derfor tilbyr vi opplæring av høyeste kvalitet før du drar ut på feltet, og gir deg enestående teknisk støtte når du er der ute. Uansett om du er en eksisterende entreprenør eller en ny, vi er en partner du kan stole på.

Tekniske ressurser

For eksisterende og etablerte entreprenører, besøk gjerne vårt tekniske bibliotek. Der finner du alt du trenger å vite om våre geotekniske skumprodukter, inkludert lover og sertifiseringer, samt informasjonsark og tekniske brosjyrer.

Opplæring

Vi krever at alle entreprenører, som bruker våre geotekniske produkter skal gjennomgå vårt strenge opplærings- og sertifiseringsprogram. Dette sikrer at våre produkter brukes profesjonelt og i tillegg hjelper det å holde vårt løfte om uovertruffen produsentservice og støtte til våre felles kunder.

box3photo.png